Forsikring

Forsikring

Udredningsforløb

Et udredningsforløb i Resonanshuset giver en tværfaglig vurdering af kundens psykiske helbredstilstand og en anbefaling af, hvordan kundens helbredstilstand bedst kan bedres.

Behandlingsforløb

I Resonanshuset arbejder vi helhedsorienteret med bæredygtig rehabilitering af mennesker, der er ramt af psykiske lidelser, med henblik på tilbagevenden til arbejdesmarkedet.

Vores psykologer og kropsterapeuter arbejder tværfagligt ud fra den nyeste forskning inden for integreret traumeterapi, 3. generations kognitiv terapi og systemisk terapi.

Vi hjælper med angst, depression og stressrelaterede lidelser og har udviklet en særlig integreret tværfaglig indsats overfor svært behandlelige psykiske og psykosomatiske lidelser. En sådan indsats er ikke pt. tilgængelig i det offentlige behandlingstilbud. Vi kan således skræddersy en meget præcis individuel hjælp.

Indsatsen bygger på en grundig udredning, hvorfra vi sammensætter en behandlingsplan og laver en tidlig prognose.

Hvis den forsikrede har mistet sit arbejde i forbindelse med en langvarig sygdomsperiode, sætter vi ind med en målrettet beskæftigelsesindsats, i takt med at vedkommende genvinder sit helbred og erhvervsevne.

Her hjælper vores erhvervsrådgiver med at etablere kontakt til virksomheder og koordinere i forhold til jobcentret.

Se vores team her