Team

Team

lars-s:hLars Worning

Lars er kandidat i psykologi og filosofi med speciale i angst. Udover det har han en to-årig kropsbehandleruddannelse, filosofisk coaching og har en lang række selvudviklings-, mindfulness- og meditationskurser. Udover sit terapeutiske virke arbejder Lars med kreativitet, kommunikation og kropsbevidsthed i en række virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Lars har stor erfaring med at hjælpe mennesker, for hvem angst står i vejen for at kunne fungere i dagligdagen. Han oplever at mennesker, der har været udsat for omsorgssvigt og voldsomme oplevelser, ofte føler at de må undertrykke sig selv for at tilpasse sig omgivelserne. Derfor arbejder han i sine forløb med at genskabe selvværd og selvtillid, med udgangspunkt i den enkeltes grundlæggende værdier.

 

runeRune Potoker

Rune er autoriseret psykolog og coach, og søger i sit arbejde at forene fordelene ved kognitiv terapi (ACT) og eksistentiel psykologi. Hans særlige kompetenceområder er at hjælpe mennesker der kæmper med angst, depression og selvværdsproblemer, og han har stor viden indenfor afhængighedsproblematikker, parforhold, forældreskab og tværkulturelle problemstillinger.

 

 

 

Mikael Steen

Mikael er autoriseret psykolog og arbejder med psykoterapi, rådgivning, supervision og undervisning.
Hans tilgang er personlig, humanistisk og dybdefokuseret. Metoden er en kombination af forskningsafprøvede teknikker fra kognitiv adfærdsterapi og oplevelsesorienteret terapi. Mikael har specialerfaring i arbejdet med stress, sorg og kriser, selvmordstanker, samt impuls -og følelsesregulerings problemer. Herunder også erfaring fra arbejde med mennesker diagnostiseret med psykiatriske lidelser som eks. borderline personlighedsstruktur og klinisk depression.

 

 

katjaKatja Thit Nørgaard

Katja er uddannet psykomotorisk terapeut, yogalærer og pilatesinstruktør, og har flerårig erfaring i at arbejde med samspillet mellem fysiske og psykiske udfordringer hos både unge og voksne. Katja har individuelle kropsbehandlinger og er underviser på vores kropshold; yoga/mindfulness og træning/dybdeafspænding.

Katja arbejder også med afklaring af fremtidsmuligheder indenfor uddannelse

og beskæftigelse, hvor hun også hjælper med at facilitere, støtte og motiverer i den videre proces med uddannelsesoptag, ansøgninger og praktiketablering med videre.

»Det er vigtigt for mig at møde mennesker i øjenhøjde og med indlevelse og respekt, fordi jeg tror på at det er altafgørende, at man føler sig anerkendt og respekteret for den man er. Hvis man skal tilbage på sporet i sit liv, er det ikke bare et spørgsmål om at blive hjulpet, men mindst lige så vigtigt at man kommer til at tro på sig selv igen, og genopdager sine egne styrker og ressourcer fysisk som psykisk

 

idaIda Sand Michelsen

Ida er Manuvision-uddannet kropsterapeut, og arbejder bl.a. med at skabe forbindelse mellem krop og sind gennem åndedrættet.

At leve i en tid hvor hovedet hele tiden stimuleres kan opleves som et pres, særlig for psykisk sårbare personer. Ida arbejder ud fra læren om at ved at bruge åndedrættet som forbindelsesled mellem sind og kropslig erfaring, kan man finde frem til en helhedsfornemmelse, som bedre ruster os til at rumme de ting der møder os, og de følelser vi går med.

»Når vi har en større bevidsthed omkring vores åndedræt, kan vi vælge at trække vejret bevidst og tage livet ind, som det er lige nu, da det er i åndedrættet at vi kan acceptere dér, hvor vi netop står lige nu. Det mener jeg må være udgangspunktet for al arbejde med sig selv, og en vigtig forudsætning for at kunne lukke op og arbejde med f.eks. stress, angst, depression og traumer